15:00

Slottsbrons IF

Referat: Borås Bandy - Slottsbrons IF

Är glaset halvfullt eller halvtomt?

Med koner som avgränsade ca 15 meter av Bodavallens isytas längd pga isproblem, i det området som var direkt förknippat med risk för spelares/aktivas hälsa, valde Slottsbrons IF, vi och domare att spela matchen ändå. Med lite kreativitet och en "nu kör vi ändå" attityd genomförde vi denna märkliga match. Vår sista detta premiärår i div 2 Västegötland. Pinsamt och helt snurrigt, men ändå ett försök att rädda det som kunde räddas för våra vänner som rest från Karlstad och alla andra som arrangerat allt inför och kring matchen. Alternativet att ställa in var för jobbigt att ens tänka på. Men det som egentligen borde skett. Saknar nästan ord faktiskt. Hur många gånger ska det behöva vara så här?

Matchen?

Se nyheten snart.......

Men med 3-0 på 10 minuter, och 8-2 i halvlek var matchen över. I andra så tog Slottsbron komandot då vi sov i vår obefintliga arbetsinsats, men ryckte upp oss rejält och malde sönder "Karlstadpöjkara" och matchen slutade efter diverse bråk och dumheter med 2 röda kort dvs matchstraff för Slottsbrospelare som följd, ändå med seger 14-6.

Ett nykomponerat Borås Bandy(pga sjukdom, skador och frånvarao pga arbete)med tre inslag från vårt div 3 lag i form av Johan Borehed, Viktor Helgen-Hagerman och Erik Johansson som gjorde väldigt mycket väldigt bra! Jättekul!!